EnglishSlovenščina

Potrebuješ pomoč pri naročilu? Pokliči nas na 040 724 344!

O Tiesy

Moje ime je Metka Tratnik in sem oblikovala ta prekrasen modni kos, ki osvaja ženski poslovni svet. Poimenovala sem jo Tiesy.

Tiesy je nastala, ko smo v šali prišli do besede kravuljček (kravata in metuljček). Tako je nekaj časa ostalo le pri šali in besedi, ki nas je spominjala na smešen dogodek. Potem pa je ta beseda prešla v idejo, ki bi dejansko nekaj pomenila.

Odpravljala sem se na sestanek in razmišljala kaj naj oblečem nase, da bom izgledala poslovno, profesionalno, hkrati pa bom izstopala in ostala opažena. Nenazadnje raziskave kažejo, da je prvi vtis vedno vizualne narave in traja le nekaj sekund, da si sogovornik ustvari prvi vtis o vas. V tistem trenutku pa se je porodila ideja o ženski kravati, ki ne bi izgledala kot kravata, le spominjala bi nanjo in bi ponujala veliko več kot modni dodatek. Tako je nastal kravuljček, ki je kombinacija kravate in metuljčka oziroma mednarodno Tiesy.

Osebno nosim Tiesy skoraj vsak dan. Obožujem kombinacije različnih vzorcev in barv, nosim ga na puli ali srajco, kavbojke ali krilo. Prisegam na različne stile in kombiniram nemogoče stvari, da dosežem občutek originalnosti, kreativnosti in uresničim svojo misijo – biti drugačna od drugih. Le tako sem v svoji koži resnično jaz.

Tiesy nosi že veliko Slovenk, osvaja pa tudi tujino. Odzivi pri nas in iz tujine so odlični in verjamem, da bo znamka Tiesy zaživela tudi zunaj slovenskih meja.